Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Van een tijdelijke antikraak oplossing naar reguliere huur

Ad Hoc Nieuws

Van een tijdelijke antikraak oplossing naar reguliere huur

Inleiding

Ad Hoc Beheer brengt, in samenwerking met DK Makelaars, verhuurtransactie in Arnhem tot stand.

Den Haag, 29 augustus

Nieuws

Ad Hoc Beheer brengt, in samenwerking met DK Makelaars, verhuurtransactie in Arnhem tot stand

Vanaf 2015 heeft Ad Hoc Beheer de Simon Stevinweg 20 in Arnhem middels bruikleen in beheer gehad. Na de recente verkoop aan Stein Installaties B.V. die DK Makelaars tot stand heeft gebracht, is dit tijdelijke beheer beëindigd. Een deel van het object is door Stein Installaties B.V. beschikbaar gemaakt voor de verhuur. Ad Hoc kon hier een bijdrage aanleveren met twee ondernemers die zijn overgegaan van een bruikleenovereenkomst naar een reguliere huurovereenkomst.

Regiomanager bij Ad Hoc Arnhem Reinier Derksen: "Ons doel is altijd om geschikte tijdelijke gebruikers te zoeken die willen wonen of werken in de objecten die wij, gedurende een leegstandsperiode, beheren voor onze opdrachtgevers. Wanneer de match zo goed blijkt dat een Ad Hoc gebruiker van een tijdelijke antikraak oplossing naar reguliere huur over wilt gaan, is dat een groot compliment. Hiermee laten we onze toegevoegde waarde als leegstandbeheerder zeker zien."

Directeur en mede-eigenaar van DK Makelaars Hans-Robert van der Doe: "De samenwerking met Ad Hoc heb ik opvallend goed gevonden; meedenken, praktisch zijn en vooral flexibel zijn. Eigenlijk deden zij meer dan verwacht mag worden."

Eigenaar van NEXT Arnhem David Rinsampessy: "Sinds september 2017 heb ik met mijn bedrijf gebruik mogen maken van een kantoorruimte op de Simon Stevinweg via Ad Hoc. Doordat mijn bedrijf de afgelopen jaren gegroeid is ben ik nu in de mogelijkheid om een reguliere huurovereenkomst te tekenen, met als voordeel dat we meer zekerheid hebben en dat ik niet hoefde te verhuizen."

Ad Hoc is gespecialiseerd in leegstandbeheer, antikraak, tijdelijke verhuur, tijdelijke concepten, toezicht en beveiliging van leegstaand vastgoed. Ad Hoc is een leegstandbeheerder met een landelijke dekking en lokale kennis en teams middels tien vestigingen in Nederland.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter