Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Voordelige en flexibele werkruimte

Ad Hoc Nieuws

Voordelige en flexibele werkruimte

Inleiding

Op zoek naar een voordelige werkruimte? Wist je dat het ook mogelijk is om op basis van antikraak een werkruimte te gebruiken? Ad Hoc biedt namelijk tijdelijke en voordelige werkruimtes aan ondernemers en kunstenaars in Rotterdam en omgeving. Iets voor jou?

Nederland, 04 juli

Nieuws

Voordelige en flexibele werkruimte

Op 'in de buurt Rotterdam' staat momenteel een leuk artikel met 5 voordelige werkruimtes in Rotterdam en omgeving.

Op zoek naar een voordelige werkruimte? Wist je dat het ook mogelijk is om op basis van antikraak een werkruimte te gebruiken? Ad Hoc biedt namelijk tijdelijke en voordelige werkruimtes aan ondernemers en kunstenaars in Rotterdam en omgeving. Iets voor jou?

Ad Hoc is in de jaren negentig ontstaan om leegstaand vastgoed te beschermen tegen kraak en vandalisme. Naast woningen beheert Ad Hoc ook veel bedrijfspanden die uitstekend geschikt zijn voor (startende) ondernemers en kunstenaars. Perfect voor degenen die hun huiskamer ontgroeid zijn, de volgende stap willen zetten, maar niet de hoofdprijs voor een werkruimte willen of kunnen betalen.

Bruikleenovereenkomst
Veel startende ondernemers beginnen vaak vanuit huis, maar lopen tegen beperkingen aan als ruimtegebrek of het door elkaar lopen van werk en privé. Toch is voor veel ondernemers de stap naar het huren of kopen van werkruimte net te groot. Een tijdelijke werkruimte die representatief is, biedt dan de juiste oplossing. Daarom biedt Ad Hoc tijdelijke werkruimtes aan op basis van een bruikleenovereenkomst (al vanaf € 150,- per maand). Zo hoef je niet langer continu thuis te werken, maar zit je ook niet vast aan een duur en langdurig huurcontract.

Een win-win situatie
De bruikleenovereenkomst geeft startups en beginnend kunstenaars niet alleen een enorme mogelijkheid. De anders leegstaande panden worden op deze manier ook nog eens beschermd tegen kraak en vandalisme. Kortom: een win-win situatie waar veel positiefs uit voortkomt. Veel ondernemers die begonnen zijn met een ruimte via Ad Hoc stromen uiteindelijk door naar reguliere huur. Op deze manier biedt Ad Hoc al jaren een springplank voor allerlei ondernemingen (denk aan: fotografen, architecten, beeldend kunstenaars, grafisch vormgevers, startups, ICT’ers en coaches).

Van kantoorvilla’s tot schoolgebouwen
Ad Hoc beheert heel wat bijzondere panden. Van monumentale kantoorvilla’s, kerken en watertorens tot schoolgebouwen en bedrijfshallen. Zo kun je met jouw onderneming zomaar op een unieke plek terecht komen voor een voordelige prijs.

Daarnaast zijn er ook Ad Hoc business centers. Bij een business center draait het om beleving en verbinding. Lege vloeren of zelfs hele gebouwen worden getransformeerd naar een dynamische werkplek voor zzp’ers en kleine bedrijven. Naast werkplekken met ergonomische bureaus, comfortabele stoelen en snel internet is er een knusse koffiecorner met goede koffie en een hippe social zone.

De voordelen van een werkruimte via Ad Hoc op een rijtje:

  • Unieke ruimtes passend bij jouw werkzaamheden en fase;
  • Vanaf € 150,- per maand inclusief nutsvoorzieningen;
  • 28 dagen opzegtermijn;
  • Overal in Nederland;
  • Flexibel.

Je komt in aanmerking voor een werkruimte als je:

  • Ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel;
  • In het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs;
  • Tenminste 18 jaar oud bent;
  • Een geldige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebt;
  • Representatief, verantwoordelijk, flexibel en mobiel bent.

Hoelang je ergens kunt blijven, is lastig in te schatten. Het team van Ad Hoc doet haar best om je zo snel mogelijk in te lichten wanneer je het pand moet verlaten, uiterlijk 28 dagen van tevoren. Ook doet Ad Hoc altijd haar best om een passend alternatief voor je te vinden.

 


 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter