Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen!

Wij zijn trots op onze samenwerkingen!

Wij zijn erg trots op onze samenwerkingen. Onze partners zijn gerenommeerde bedrijven die bijdragen aan een continue kwaliteitsbevordering en innovatie. Hieronder leest u meer over onze partners.

Ons netwerk van bedrijven waar wij mee samenwerken

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Ongewijzigde polisvoorwaarden Nationale-Nederlanden bij beheer Ad Hoc

Een eigenaar van een leegstaand pand kan onverwachts te maken krijgen met polisvoorwaarden die wijzigen of een premie die verhoogd wordt. In het eerste geval zijn veelvoorkomende risico's niet meer verzekerd en in het tweede geval gaat u meer, soms veel meer, betalen voor een pand dat minder oplevert. Wanneer een leegstaand pand niet beheerd wordt en het pand wordt bijvoorbeeld gekraakt, zijn alle risico's voor rekening van de eigenaar.

Voor vastgoedeigenaren die hun leegstaande pand laten beheren door Ad Hoc en de Uitgebreide Gebouwenverzekering nemen bij Nationale-Nederlanden blijven de polisvoorwaarden ongewijzigd. Geen hogere premie of lagere dekking dus. Daarnaast beperkt het beheer door Ad Hoc de leegstandsrisico's, zoals kraken, doordat representatieve bewoners het pand betrekken.

Over Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie van 6.000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt hen in staat de beste oplossingen voor hun klanten te vinden.


Cyclops Security

Cyclops Security

Cyclops Security BV is de partner voor state-of-the-art beveiligingsoplossingen voor Ad Hoc Toezicht & Security.

Cyclops Security BV is uw VCA gecertificeerde partner voor mobiele tijdelijke beveiliging.

Cyclops is een jonge dynamische onderneming die haar eigen ultra moderne beveiligingssystemen ontwikkelt en produceert. De range van tijdelijke beveiliging oplossingen bestaat uit:

Mobiele Smartcamsystemen, draadloze Smartalarmsystemen, mobiele IR Gordijnen (IR-Fence) en diverse andere mobiele beveiligingsoplossingen die ook kunnen worden ingezet om uw gebouw of terrein kunnen beveiligen. Om ervoor te zorgen dat Cyclops altijd voorop loopt in de markt worden onze systemen continu voorzien van de laatste technische ontwikkelingen. Dit doet geen andere aanbieder van tijdelijke beveiligingsoplossingen ons na. Cyclops staat voor snelheid, kwaliteit, innovatie en flexibiliteit.

Heeft u een tijdelijk beveiligingsprobleem? Wij lossen het snel en vakkundig voor u op tegen een zeer scherpe prijs.

ProPropertyPartners

ProPropertyPartners

Dé partner voor de woningprofessional op het gebied van flexibele contracten.

ProPropertyPartners is een onafhankelijke serviceprovider die speciaal is opgezet voor professionals op de woningmarkt. Denk aan makelaars, woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Door inventieve online oplossingen bieden zij de mogelijkheid om eenvoudig zaken als energie, water, internet of televisie aan te vragen voor onze bewoners. Hierdoor kunnen wij onze bewoners extra service bieden. ProPropertyPartners regelt alles in één! En het bijkomend voordeel: het is ook nog eens super voordelig!  

ProPropertyPartners neemt de zorg voor additionele diensten uit handen. Het leveren van goede service en kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Zij zorgen er dan ook voor dat ze hun klant goed adviseren over de beschikbare diensten en hoe deze het best te implementeren zijn binnen een organisatie.

Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland

Beheers de afvalstroom met Ad Hoc en Milieu Service Nederland.

Ad Hoc kan via Milieu Service Nederland voor een scherp tarief containers op locatie plaatsen. Waar mensen wonen en werken brengt afval voort dat vervolgens correct afgevoerd moet worden. Door de diensten van Milieu Service Nederland wordt al het afval milieubewust, snel en geruisloos afgevoerd.

Milieu Service Nederland is specialist op het gebied van afvalinzameling en heeft voor elke 'afvalvraag' een passende oplossing.

Over Milieu Service Nederland
Milieu Service Nederland zamelt sinds 1986 in heel Nederland afval in. Zij bieden voor
iedere klant een passende afvaloplossing. Milieu Service Nederland is specialist op het gebied van afvalinzameling in de vastgoedsector; zij begrijpen wat belangrijk is voor eigenaar, beheerder en gebruiker. De dienstverlening is hier geheel op toegespitst. Met jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunt u erop vertrouwen dat Milieu Service Nederland de partner bij uitstek is om uw afvalstromen op efficiënte, kostenbesparende en milieuvriendelijke wijze te organiseren.

Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool

Ad Hoc biedt de minor Leegstandbeheer aan voor toekomstige vastgoedprofessionals op Zuyd Hogeschool

In Nederland staan veel kantoren, bedrijfspanden en woningen leeg. De leegstand ligt landelijk op ruim zestien procent (exclusief verborgen leegstand) en in de provincie Limburg ligt dat zelfs boven het gemiddelde. Om jonge vastgoedprofessionals voor te bereiden op dit maatschappelijk probleem, hebben Zuyd Hogeschool en Ad Hoc begin 2014 een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Samen met Zuyd Hogeschool is er voor de opleiding Facility Management een minor 'Leegstand' ontwikkeld. Het is belangrijk dat jonge vastgoedprofessionals van alle facetten die de vastgoedbranche biedt op de hoogte zijn. Dankzij de kennisdeling door Ad Hoc zijn zij straks optimaal voorbereid en kunnen zij de kennis die zij tijdens de minor hebben opgedaan, gaan toepassen in de praktijk.

Over Zuyd Hogeschool
Zuyd Hogeschool is een instituut voor hoger beroepsonderwijs (hbo) in Zuid-Limburg met locaties in Maastricht, Sittard en Heerlen. Zuyd wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van vakmensen en van de regio. Samen met de omgeving ontwikkelen zij nieuwe inzichten en oplossingen voor toekomstige en huidige professionals. Zuyd staat al jaren in de top van de Keuzegids Hbo Voltijd. De 1.700 medewerkers werken aan drie kerntaken: 15.000 toekomstige professionals in vijftig bachelor- en masterprogramma's opleiden, het ontwikkelen van trainingen en opleidingen voor professionals en onderzoek uitvoeren in opdracht van en in samenwerking met bedrijven en instellingen.

Croonwolter&dros

Croonwolter&dros

Croonwolter&dros zorgt samen met Ad Hoc voor uw vastgoed.

De conditie van een pand kan snel verslechteren als installaties niet of op een onjuiste manier onderhouden worden. Vastgoedeigenaren zijn wettelijk verplicht om ook tijdens leegstand een gebouw te onderhouden, zodat de gezondheid van toekomstige gebruikers niet in gevaar komt.


Om vastgoedeigenaren hiermee te helpen hebben Ad Hoc en Croonwolter&dros hun krachten gebundeld. Door deze samenwerking kunnen vastgoedeigenaren besparen op de onderhoudskosten, blijft de conditie van het pand op peil en wordt tegelijkertijd voldaan aan alle wettelijke verplichtingen. Tevens denkt Croonwolter&dros aan de lange termijn. Wordt het pand verkocht, dan ontvangt de nieuwe eigenaar een certificaat van Croonwolter&dros dat alle technische installaties conform de eisen onderhouden zijn en veilig in werking gesteld kunnen worden.

Over Croonwolter&dros 
Croonwolter&dros is een technisch dienstverlener werkzaam in de utiliteit, woningbouw, zorg, onderwijs en industrie. Advies, integraal ontwerp, engineering, realisatie, beheer en exploitatie van technische installaties voor verwarming, ventilatie, koeling en sanitair, vormen hun dienstenpakket. Met een netwerk van vestigingen in Nederland, behoort Croonwolter&dros tot de top drie van technische dienstverleners in haar vakgebied. Croonwolter&dros is onderdeel van TBI.

KONE

KONE

KONE biedt leegstandscontract voor onderhoud van liften in samenwerking met Ad Hoc

Een werkende lift is een vereiste in een groot kantoorpand, maar op het moment dat dat kantoorpand leegstaat, vervalt ook vaak het onderhoud aan de lift. Het is bij wet verboden om een niet onderhouden lift te blijven gebruiken.

In samenwerking met Ad Hoc biedt KONE onderhoudscontracten aan voor leegstaande objecten. Dit houdt in dat de liften in het pand door KONE onderhouden worden zolang het pand in beheer is van Ad Hoc. Hierdoor kunnen de liften voor een laag tarief in gebruik gehouden worden en voldoen bij verkoop of reguliere verhuur direct aan de eisen.

Over KONE
KONE is één van de globale leiders in de liften- en roltrappenindustrie. Opgericht in 1910, zijn ze al meer dan 100 jaar toegewijd aan het begrijpen van de behoeften van hun klanten. KONE biedt innovatieve en eco-efficiënte oplossingen voor liften, roltrappen, automatische deuren en gevelliftinstallaties.


Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter