Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Woonruimte in Delfshaven

In Delfshaven krijgen we meerdere fijne woningen beschikbaar op basis van tijdelijke verhuur. De woningen hebben twee of drie kamers en hebben een prima badkamer en keuken. De meeste woningen hebben ook een lekker balkonnetje. Ideaal nu de lente weer voor de deur staat!

In de buurt heb je diverse winkels en horecagelegenheden. De locatie is verder goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer, als met de auto of fiets. In de straat is er betaalde parkeergelegenheid.

De maandelijkse huur zal tussen de €600,- en €660,- excl. nutsvoorzieningen en servicekosten zijn. 

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in via onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Rotterdam via rotterdam@adhocbeheer.nl

LET OP: Wil je alleen wonen? Op je inkomensverklaring van 2022 moet een verzamelinkomen staan tussen de ongeveer €23.500,- en €40.000,- 

Wil je samenwonen? Op je inkomensverklaring van 2022 moet het bij elkaar opgetelde (!) verzamelinkomen tussen de ongeveer €32.000,- en €43.000, – zijn. Is dit niet het geval dan kom je voor deze woning NIET in aanmerking en heeft het GEEN zin om te reageren.

Extra informatie

Woonruimte (tijdelijk verhuur)
m2

Aanmelden Woonruimte (tijdelijk verhuur)

Interesse?

Check of je aan alle voorwaarden voldoet en schrijf je dan eerst bij ons in.
Ben je al bij ons ingeschreven? Reageer dan via ‘Mijn Ad Hoc’
Direct inschrijven
chevron-down