Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Bij antikraak is de borg €300,- en bij tijdelijke verhuur is de borg 1,5 keer de huurtermijn.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Kijk eerst goed of je aan de criteria voldoet. Je ontvangt daarna een e-mail met een verwijzing naar het volledige aanmeldformulier. Als het inschrijfformulier volledig is ingevuld, zal het betreffende regiokantoor jouw aanmelding in behandeling nemen. Mocht je aan de voorwaarden voldoen dan maken wij een afspraak met je voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over wat een tijdelijke verhuur of antikraak wonen/werken inhoudt, onze regels en het verdere proces. Als die kennismaking prettig verloopt, kun jij je gelijk inschrijven voor en in aanmerking komen om via Ad Hoc te wonen of werken.

Ik wil mij aanmelden voor:

Wij streven ernaar om jouw aanmeldformulier binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen.

Als je je in wilt schrijven, dien je ervoor te zorgen dat je een aantal zaken aan kunt leveren voor het intakegesprek. Zonder deze documenten kunnen wij je helaas niet inschrijven. Verplicht om aan te leveren zijn:

Daarnaast dien je, wanneer het gesprek goed verloopt en je daadwerkelijk wordt ingeschreven, direct €30,- inschrijfgeld te voldoen.

Het online aanmelden is gratis. Besluit je na het intakegesprek in te schrijven voor de antikraak of tijdelijke verhuur wachtlijst, dan betaal je € 30,-.

chevron-down