Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Over Ad Hoc FAQ Contact

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

 
Tijdelijke huren bij Ad Hoc

Tijdelijke huren bij Ad Hoc

Ben je op zoek naar een tijdelijke huurwoning? Wij hebben divers aanbod waar je soms een aantal maanden of jaren kunt wonen. Wanneer je voor werk, stage of studie voor een bepaalde periode ergens wilt wonen, is een tijdelijke huurwoning een mooie oplossing. Het is tijdelijk maar biedt meer zekerheid dan antikraak door duidelijkheid over de tijdelijkheid van de woning.

Lage woonlasten met een tijdelijke huurwoning

Een tijdelijke huurwoning is vaak een woning of appartement dat in een herstructureringsproject zit van een woningcorporatie. Ook die moeten in afwachting van de realisatie van de voorgenomen sloop- of renovatieplannen bewoond blijven, vooral om de leefbaarheid in de wijk te behouden. Bij een tijdelijke huurwoning betaal je een lage maandelijkse vergoeding. Daar staat tegenover dat de bewoners verantwoordelijk dienen om te gaan met de ruimte en een flexibele instelling dienen te hebben. Hier gelden heldere huisregels voor bijvoorbeeld het representatief houden van het pand.

Meld je aan

Aanmelden en inschrijven tijdelijk huren

Je dient het inschrijfformulier voor een tijdelijke huurwoning volledig in te vullen. Je krijgt daarna een e-mail van ons met een link naar het volledige aanmeldformulier. Pak hiervoor alvast een recente loonstrook en een pasfoto. Zorg dat je na het invullen van het formulier goed bereikbaar bent. Als we je snel bereiken, kun je meteen in aanmerking komen en reageren op ons aanbod tijdelijke huurwoningen!
Aanmelden tijdelijk huren

Bewoners van Ad Hoc

Bewoners van Ad Hoc

Bewoners van Ad Hoc

We hebben door jarenlange ervaring een goed gevoel ontwikkeld voor het type persoon dat geschikt is voor het tijdelijk bewonen van leegstaande panden: flexibel, verantwoordelijk en avontuurlijk. Ad Hoc zoekt bewoners die:

  • Een recente loonstrook (maximaal 1 maand oud) waaruit blijkt dat het maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en eventuele 13e maand) niet hoger is dan een bedrag van van €36.798 (prijspeil 2018).
  • Document “Inkomensverklaring / IBRI” van het voorgaande jaar;
  • Kopie van een geldige bankpas;
  • Kopie van een geldig legitimatiebewijs;
  • Bij voorkeur tussen de 18 en 35 jaar oud zijn;
  • De Nederlandse, Engelse of Duitse taal machtig zijn;
  • Geen inwonende kinderen;
  • Geen huisdieren;
  • Representatief, verantwoordelijk, flexibel en mobiel zijn. 

Ad Hoc'er aan het woord

Als starter op de woningmarkt biedt tijdelijk verhuur een hoop mogelijkheden

Na het afronden van mijn studie wilde ik graag in Rotterdam gaan wonen. De woningmarkt in Rotterdam is momenteel mega hectisch dus een woning vinden werd lastig. Antikraak wonen was in mijn situatie iets te onzeker vanwege de duur. Gelukkig kon Ad Hoc mij per direct een tijdelijke huurwoning aanbieden waar ik zeker het komende jaar nog kan verblijven. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, voor mij voorlopig niets anders!

Tijdelijk verhuur

Annelies, 29 jaar

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter