Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

 
Tijdelijk huren bij Ad Hoc

Tijdelijk huren bij Ad Hoc

Ben je op zoek naar een tijdelijke huurwoning? Wij hebben divers aanbod waar je soms een aantal maanden of jaren kunt wonen. Wanneer je voor werk, stage of studie voor een bepaalde periode ergens wilt wonen, is een tijdelijke huurwoning een mooie oplossing. Het is tijdelijk maar biedt meer zekerheid dan antikraak door duidelijkheid over de tijdelijkheid van de woning.

Lage woonlasten met een tijdelijke huurwoning

Een tijdelijke huurwoning is vaak een woning of appartement dat in een herstructureringsproject zit van een woningcorporatie. Ook die moeten in afwachting van de realisatie van de voorgenomen sloop- of renovatieplannen bewoond blijven, vooral om de leefbaarheid in de wijk te behouden. Bij een tijdelijke huurwoning betaal je een huurprijs die de eigenaar vaststelt. Je moet verantwoordelijk omgaan met de ruimte en een flexibele instelling hebben. Hier gelden heldere huisregels voor bijvoorbeeld het representatief houden van het pand.

Meld je aan

Aanmelden en inschrijven tijdelijk huren

Je dient het inschrijfformulier voor een tijdelijke huurwoning volledig in te vullen. Je krijgt daarna een e-mail van ons met een link naar het volledige aanmeldformulier. Pak hiervoor alvast een recente loonstrook en een pasfoto. Zorg dat je na het invullen van het formulier goed bereikbaar bent. Als we je snel bereiken, kun je meteen in aanmerking komen en reageren op ons aanbod tijdelijke huurwoningen!
Aanmelden tijdelijk huren

Qii

Als enige leegstandbeheerder in Nederland werken wij samen met Qii. Kandidaten voor tijdelijk verhuur woningen moeten dit gebruiken, omdat Ad Hoc in haar systeem de juiste en volledige informatie moet zetten. Deze informatie wordt onder andere gebruikt voor de gegevens in het huurcontract maar ook voor het zorgvuldig uitvoeren van de inkomenstoets bij woningen voor woningcorporaties. Het gebruik van Qii is heel simpel én het geeft jou het gemak dat alle informatie die je anders op papier of per mail moet aanleveren direct bij Ad Hoc terecht komt. Je privacy is uiteraard gewaarborgd, want de gegevens gebruiken we alleen voor het opstellen van het huurcontract met de juiste gegevens en informatie. Voor meer informatie kijk je op www.qii.nl

Ad Hoc'er aan het woord

Als starter op de woningmarkt biedt tijdelijk verhuur een hoop mogelijkheden

Na het afronden van mijn studie wilde ik graag in Rotterdam gaan wonen. De woningmarkt in Rotterdam is momenteel mega hectisch dus een woning vinden werd lastig. Antikraak wonen was in mijn situatie iets te onzeker vanwege de duur. Gelukkig kon Ad Hoc mij per direct een tijdelijke huurwoning aanbieden waar ik zeker het komende jaar nog kan verblijven. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, voor mij voorlopig niets anders!

Tijdelijk verhuur

Annelies, 29 jaar

Aan welke criteria moet ik voldoen voor tijdelijke huur?

Aan welke criteria moet ik voldoen voor tijdelijke huur?

Aan welke criteria moet ik voldoen voor tijdelijke huur?

Je mag wonen op basis van tijdelijk verhuur als je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je bent in het bezit van een geldige legitimatie;
 • Per direct beschikbaar en in staat snel te verhuizen;
 • Beschikt over een back-up adres waar je daadwerkelijk naar toe kan als de tijdelijke huurovereenkomst eindigt;
 • Bij voorkeur tussen de 18 en 35 jaar oud;
 • Geen inwonende minderjarige kinderen (ook niet gedeeltelijk van de week);
 • De Nederlandse, Engelse of Duitse taal machtig;
 • Aantoonbaar regelmatig inkomen via een meest recente inkomensverklaring van de belastingdienst;
 • Let op: er geldt een inkomensgrens van € 25.475,- (prijspeil 2023) of € 44.035,- (prijspeil 2023). Samenhuurders € 34.575,- (prijspeil 2023) of € 48.625,- (prijspeil 2023). De woningeigenaar bepaalt welke van de twee grenzen geldt;
 • Geen vermogen van meer dan € 33.748,- (prijspeil 2023), bijvoorbeeld door verkoop van huis;
 • Geldige ziektekosten-, WA- en inboedelverzekering;
 • Bereidheid tot inschrijving bij de gemeente op het adres waar je tijdelijk komt te wonen;
 • Huisdieren zijn niet toegestaan;
 • Roken is niet toegestaan;
 • Representatief, verantwoordelijk, flexibel en mobiel zijn;
 • Zo nodig bereid om ook iets in de buurt of wijk te betekenen;
 • Je geeft toestemming voor het uitvoeren van een consumententoets;
 • Verplicht om een MyQii aan te maken. Door nu alvast een MyQii aan te maken, versnel je het aanmeldproces aanzienlijk en kan je op een later moment jouw persoonsgegevens makkelijk met ons delen.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter