Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Aanmelden voor antikraak werkruimte?

Aanmelden voor antikraak werkruimte?

Meld je direct aan voor antikraak werkruimte bij Ad Hoc! Altijd en overal werkruimte door heel Nederland.

Aanmelden en inschrijven antikraak werkruimte

Als het aanmeldformulier volledig is ingevuld, nemen wij contact met je op om je officieel in te schrijven. We vertellen je onder andere over wat de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor een antikraak werkruimte en de verdere voortgang. De eenmalige inschrijfkosten van 25 euro betaal je zodra je een werkruimte accepteert.

Heldere huisregels antikraak werkruimte

Van jou als ondernemer wordt verwacht dat je een groot gedeelte van je werktijd in de ruimte spendeert. Je aanwezigheid is immers de beste garantie tegen leegstandsrisico's. Ook het netjes en representatief houden van het pand is uiteraard jouw verantwoordelijkheid. Voordat je intrekt zullen we huisregels afspreken die beide partijen duidelijkheid en zekerheid bieden.

Bereikbaarheid na inschrijving

Na de inschrijving verwachten we dat je goed bereikbaar bent. Hoe flexibeler je bent, hoe groter de kans dat we snel iets voor je hebben. Als je goed bereikbaar bent kun je meteen in aanmerking komen!

Privacy Statement

Ad Hoc hecht veel belang aan de bescherming van jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wij verwerken jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze. Door te klikken op versturen ga je akkoord met ons privacy statement. Hierin informeren wij je over de gegevens die we verwerken van onze gebruikers/klanten/relaties.

 

Naam, bedrijfs & adresgegevens

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter