Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Instapklare kantoorruimte

Maatschappelijk en financieel rendement
Hip & bruisend kantoorconcept
Hoogwaardig leegstandbeheer
Ad Hoc Business Center

Inspirerende werkplekken en kantoorruimtes

Bij een Ad Hoc Business Center draait het om beleving en verbinding. Wij transformeren uw lege vloeren of gebouw om naar een dynamische kantoorruimte of werkplek voor zzp’ers en kleine bedrijven. Naast instapklare werkplekken met ergonomische bureaus, comfortabele stoelen en snel internet is er een knusse coffee corner met goede koffie en een hippe social zone. Zo zorgen wij voor een hoogwaardige invulling van uw leegstaande vastgoed met een hoog maatschappelijk en financieel rendement.

Een Ad Hoc Business Center oplossing voor uw leegstand

Kenmerken van een Ad Hoc Business Center:

  • Supersnel internet en wifi
  • Koffie corner met koffie, thee en water
  • Dagelijkse schoonmaak van algemene ruimtes en sanitaire voorzieningen
  • Keyless entry
  • Instapklare werkruimtes & werkplekken…Plug & Play!

logo Ad Hoc business center

Voordelen van een Ad Hoc Business Center:

  • Volledige ontzorging
  • Maatschappelijk & financieel rendement
  • Hoogwaardige invulling
  • Behoud van marktwaarde
Hip & Bruisend

Business Center

Om een goed beeld te krijgen van het concept nemen we u in dit filmpje graag mee naar het Ad Hoc Business Center in het Binnengasthuis van de UvA.

Vind het leegstandbeheer dat perfect bij uw situatie past

Met een Ad Hoc Business center worden leegstaande vloeren omgetoverd tot tijdelijke inspirerende werkplekken en kantoorruimtes. We bepalen de look & feel van elk center op basis van de doelgroep.

Social Flexplek

Social Flexplek: Een vrije keuze voor een werkplek in het sociale hart. Deze ruimte wordt met iedereen gedeeld. Inclusief internet en 24-uurs toegang. Ook voor studenten is dit een prima optie om je optimaal voor te bereiden op beslissende momenten tijdens je studie.

Werkplek

Bij deze optie heb je je eigen vaste werkplek in een ruimte die met anderen wordt gedeeld. Je hebt een eigen bureau inclusief kast of ladeblok. Inclusief internet en 24-uurs toegang.

Kantoorruimte

Ideaal voor de ondernemer die op zoek is naar een eigen kantoorruimte. De ruimtes zijn inclusief internet en 24-uurs toegang. Ad Hoc biedt tevens de mogelijkheid om de ruimte in te richten via onze partners.

Advies op maat

Benieuwd naar wat Ad Hoc voor uw leegstaande vastgoed kan betekenen? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ad Hoc is altijd dichtbij! Onze specialisten staan u graag te woord.
Contact
chevron-down