Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Altijd dichtbij met lokale kennis en teams!

Ad Hoc is al sinds 1990 de onbetwiste marktleider op het gebied van leegstandbeheer met tien vestigingen in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in leegstandbeheer, antikraak, tijdelijke verhuur, tijdelijke concepten, toezicht en beveiliging van leegstaand vastgoed. Wij zijn leegstandbeheerder met een landelijke dekking en regionale expertise. Professioneel en slagvaardig.

Professioneel leegstandbeheer

De leegstandbeheerder met landelijke dekking én expertise.

Ad Hoc beheert leegstaand vastgoed van vastgoedeigenaren en woningcorporaties om deze te beschermen tegen de risico’s van leegstand. Dit doen wij door het plaatsen van tijdelijke bewoners of ondernemers. De anders leegstaande panden worden op deze manier niet alleen beschermd tegen kraak en vandalisme, het biedt ook kansen voor woningzoekenden, startende ondernemers en kunstenaars. Kortom een win-win situatie!

Sinds 1990

Al ruim dertig jaar actief!

Ad Hoc is in de jaren negentig ontstaan om het vastgoed van vastgoedeigenaren te beschermen tegen kraak en vandalisme. De eerste opdracht was een prachtig statig pand op het Lange Voorhout in Den Haag. Zo werd Ad Hoc in november 1990 één van de eerste leegstandbeheerders van Nederland. Vanuit Den Haag is Ad Hoc verder gegroeid. Vanwege de toenemende vraag naar leegstandbeheer heeft Ad Hoc in snel tempo tien regiokantoren geopend om een landelijke dekking te realiseren met regionale expertise, waardoor veel landelijke maar ook lokale vastgoedorganisaties voor Ad Hoc kiezen.

Contact

”We zijn als een voetbalteam met een mix van ervaren senioren en young professionals die out-of-the-box denken”

 

Claudia Duinisveld, Directeur Ad Hoc
Ad Hoc in cijfers

Over Ad Hoc

33

jaar ervaring

and counting!
100+

Trotse werknemers

1990

is ons geboortejaar

10

Regiokantoren

Wij zijn één van de eerste Nederlandse leegstandbeheerders en zijn al meer dan 30 jaar marktleider met innovatief leegstandbeheer dat rendeert. In de loop van de jaren sloten we al meer dan 100.000 bruikleenovereenkomsten af met zorgvuldige geselecteerde bruikleners en kwamen we onze afspraken met opdrachtgevers altijd correct na.

Gecertificeerd partner

Wij zijn trots op het feit dat wij al jarenlang van het Keurmerk Leegstandbeheer (KLB) zijn voorzien. Ook is Ad Hoc nauw betrokken geweest bij de oprichting van de Vereniging Leegstandbeheerders Nederland (VLBN), tegenwoordig de branchevereniging, en zijn tot op heden actief lid. De VLBN bepaalt en bewaakt de kwaliteitsnormen binnen de leegstandbeheerbranche. Daarnaast is Ad Hoc de eerste leegstandbeheerder met een VCA-certificaat.

De logo's van KLB, VLBN en VCA waar Ad Hoc bij aangesloten is

Wat er over ons gezegd wordt

Wij zijn trots op onze samenwerkingen met uiteenlopende opdrachtgevers.

“Een zeer open en proactieve samenwerking waarin je als organisatie met tijdelijk leegstaand vastgoed in zijn totaliteit geholpen wordt en geen zorgen hebt over dit vastgoed.”

Vastgoed Manager, Bartimeus

‘’Wij werken inmiddels een aantal jaren samen met Ad Hoc. Het snelle schakelen en probleemoplossend handelen is wat ons echt ontzorgd. Kwalitatief is de invulling van de panden ook echt op orde.’’

Vastgoedontwikkelaar, De Bunte Vastgoed Oost BV

“Ad Hoc is een betrouwbare partner voor leegstandsbeheer met korte lijnen en enthousiaste medewerkers.”

Technisch Manager, Daelmans vastgoed

‘’De gemeente Katwijk werkt al jaren naar tevredenheid met Ad Hoc. Ze zijn betrouwbaar, flexibel, snel in het oppakken van verzoeken en dus klantgericht. Hierdoor worden we ontzorgd bij het beheren van onze leegstaande panden. En vandalisme en verval wordt voorkomen.’’

Assetmanager, Gemeente Katwijk

”Ad Hoc ontzorgt zoals ontzorgen bedoeld is. Door korte lijnen en snel schakelen worden onze woningen in sloopgebieden snel tijdelijk verhuurd. En na de huur, volgens onze eisen weer aan ons opgeleverd.”

Verhuurmakelaar, Hof Wonen
Vakkundige medewerkers

En een goede bedrijfssfeer

Het fundament van onze organisatie is in de afgelopen jaren niet alleen gebouwd door onze producten, maar ook door onze vakkundige medewerkers. Onze regioteams kenmerken zich door hun enthousiasme, korte lijnen, snelle besluitvorming, klantgerichtheid, humor en gezelligheid.

Onze samenwerkingspartners

Trots op onze samenwerkingen

Wij zijn erg trots op onze samenwerkingen. Onze partners zijn gerenommeerde bedrijven die bijdragen aan een continue kwaliteitsbevordering en innovatie.

Onze normen & waarden

Vakkundig

Ad Hoc investeert voortdurend in de kennis en kunde van medewerkers. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en vormen zij een volwaardige gesprekspartner voor haar stakeholders.

Integer

Ad Hoc staat voor integriteit. Dat betekent dat wij werken volgens vastgestelde betrouwbaarheidsregels en algemeen geldende normen en waarden.

Maatschappelijk betrokken

Ad Hoc is zich bewust van haar maatschappelijke rol. Tijdelijke bewoning en tijdelijke werkruimte van leegstaand vastgoed voegen waarde toe aan de samenleving.
Onder de noemer Ad Hoc Samen zijn er continu diverse projecten en initiatieven waarbij onze ondernemers en bewoners een steentje bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Vooruitstrevend

Ad Hoc loopt voorop in marktkennis en investeert voortdurend in innovatie en kennisontwikkeling. Bovendien deelt zij dit met haar stakeholders.

Werken bij AdHoc

Kom jij ons versterken?

Bij Ad Hoc kies je voor balans tussen een goede werksfeer en serious business. Wij zijn een gerenommeerde, dynamische organisatie met een enthousiast, ambitieus team van jonge professionals. Heb jij interesse in een baan bij dé leegstandsbeheerder van Nederland? Kom ons versterken!

Heb jij affiniteit met vastgoed en/of zakelijke dienstverlening? En wil je graag werken bij dé expert en kennispartner op het gebied van leegstandbeheer? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Werken bij Ad Hoc
”Je kunt ook stage lopen bij ons. Het werk is zeer veelzijdig & breed, saaie dagen kennen wij hier niet!”
Ad Hoc is altijd dichtbij! Onze specialisten staan je graag te woord.
Contact
chevron-down