Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Deelleegstand

Deelleegstand op maat
Leefbaar houden van zorgcomplexen
Representatieve en verantwoordelijke bewoners
Ad Hoc Zorg

Deelleegstand op maat

Extramuralisering in de zorg betekent meer (deel)leegstand. Een situatie die voor de bewoners vaak niet ideaal is: lege gangen, minder aanspraak en in het ergste geval zelfs een onbehaaglijk gevoel. Het is niet fijn om in een (half) leeg gebouw te wonen. Een nieuwe woonvorm kan uitkomst bieden. Ad Hoc neemt uw pand in beheer en neemt u de zorg voor het complex uit handen. Ad Hoc plaatst representatieve en verantwoordelijke gebruikers: bewoners die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Samen met u kiezen wij voor bewoners die affiniteit met zorg hebben en oprechte interesse tonen in hun medebewoners.

Zorgvastgoed

Leegstandbeheer kan voor zorgorganisaties een goede oplossing zijn bij deelleegstand omdat het problemen zoals kraak en vandalisme voorkomt, kostenbesparend kan zijn, de sociale cohesie behoudt en meer flexibiliteit biedt wanneer de ruimtes weer voor eigen gebruik beschikbaar gesteld moeten worden.

Ad Hoc Samen

Leefbaarheidsprojecten voor meer sociale cohesie

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijk rol. Daarom werken wij aan prettige en leefbare wijken. Een prettige wijk is goed voor haar bewoners: gaat het goed met de wijk, dan is de kans groot dat het ook met hen goed gaat. Ad Hoc ondersteunt mensen die zich actief willen inzetten voor hun wijk en haar bewoners.

Lees meer over Ad Hoc Samen

Samen met de bewoners dragen we bij aan meer sociale cohesie binnen wijken en zorgcomplexen.

Al jaren tevreden!

 

 

Een locatie die voor 3/4 leeg stond leverde een oncomfortabele situatie op voor de ouderen en het personeel. Binnen 1 dag heeft Ad Hoc een ‘nachtwacht’ georganiseerd en binnen en paar dagen zijn tijdelijke bewoners geplaatst. Al snel werd er een kennismakingsavond georganiseerd voor bewoners en personeel. We hadden niet verwacht dat Ad Hoc dit zo snel kon regelen, maar ze hebben ons echt verrast!”

Manager vastgoed, Axion Continu

”Ad Hoc beheerde voor ons een zorginstelling bestaande uit 70 appartementen terwijl hier nog een aantal cliënten woonden. Tijdelijke bewoners zijn zorgvuldig uitgekozen en snel geplaatst. Ze organiseerden leuke activiteiten met onze bewoners zoals wandelingen en bingo avonden. Ad Hoc is volledig ‘in control’, precies zoals het hoort.”

Vastgoedmanager, Zorgspectrum

”De risico’s bij leegstand op onze locatie zaten hem vooral in de kans dat het pand gekraakt zou worden. Ad Hoc beperkt dit risico door tijdelijke bewoners te zoeken. De relatie en communicatie van Ad Hoc ervaar ik als prettig. Daarbij zijn er geen kosten verbonden aan de dienstverlening en hebben wij er als organisatie geen omkijken meer naar.”

Vastgoedmanager, Bartiméus

Advies op maat

Benieuwd naar wat Ad Hoc voor uw leegstaande vastgoed kan betekenen? Vraag vrijblijvend advies op maat aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ad Hoc is altijd dichtbij! Onze vastgoedspecialisten staan u graag te woord.
Contact
chevron-down