Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Commercieel Vastgoed

Minimaliseren van leegstandrisico's
Korte opzegtermijn
Behoud van representatieve uitstraling
Leegstandbeheer dat rendeert

Wij beheren uw vastgoed

Ad Hoc verzorgt leegstandbeheer voor commercieel vastgoed in de breedste zin van het woord. Van projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, investeerders, makelaars, banken en particuliere eigenaren, Ad Hoc biedt voor iedere vastgoedeigenaar een passende oplossing bij leegstaand vastgoed.

Leegstandbeheer commercieel vastgoed

Wij beperken risico’s, waardeverlies en ongewenste situaties door het plaatsen van tijdelijke bewoners, ondernemers of tijdelijke beveiligingsoplossingen.

Als het pand bewoond of gebruikt wordt dan komt dit de uitstraling van het pand ten goede. Dit  vergroot de kans op verkoop of reguliere verhuur. Tijdens het beheer kunnen bezichtigingen door blijven gaan.

Bovendien kunnen wij snel en flexibel inspelen op veranderingen in de situatie rondom het pand, bijvoorbeeld door snel te vertrekken als de nieuwe bestemming van het pand bekend is.

 

Minimaliseer de risico’s van leegstand

  • Kraak & Vandalisme
  • Inbraak & (koper)diefstal
  • Verloedering en afname van waarde
  • Brandgevaar en veiligheidsrisico’s
  • Onopgemerkte lekkages
Onze initiatieven

Innovatieve concepten

Eén van onze kernwaarden is dat wij vooruitstrevend willen zijn. We zijn continu bezig om onszelf te verbeteren en hebben het ontwikkelen van verfrissende en vernieuwende concepten hoog in het vaandel staan. Ad Hoc denkt graag out-of-the-box en gaan voor unieke invullingen van leegstaand passend bij deze tijd. Hierdoor blijven wij innoveren.

Lees meer

Galerij in een monumentaal pand in Den Haag

Voor wie werken wij

Een greep uit onze opdrachtgevers

Al jaren tevreden!

 

 

”Wij werken al een aantal jaren prima samen met Ad Hoc beheer. Korte lijnen en snel schakelen maken deze samenwerking tot een succes. Wij waarderen de professionele, maar ook pragmatische aanpak en de persoonlijke benadering.”

Hoofd P&O, FOLBB

‘’Wij werken inmiddels een aantal jaren samen met Ad Hoc. Het snelle schakelen en probleemoplossend handelen is wat ons echt ontzorgd. Kwalitatief is de invulling van de panden ook echt op orde.’’

Vastgoedontwikkelaar, De Bunte Vastgoed Oost BV

“Ad Hoc is een betrouwbare partner voor leegstandsbeheer met korte lijnen en enthousiaste medewerkers.”

Technisch Manager, Daelmans vastgoed

‘’We hebben een goed en prettig contact met Ad Hoc. Afspraken worden nagekomen en er is een duidelijke communicatie naar elkaar. Er wordt meegedacht en snel op zaken ingesprongen.’’

Medewerker Vastgoed, Buha

Advies op maat

Wij bieden diverse oplossingen voor uw leegstaande vastgoed.

  • Tijdelijke bewoning o.b.v. bruikleenovereenkomst;
  • Tijdelijke verhuur;
  • Tijdelijk beheer door ondernemers o.b.v. bruikleenovereenkomst;
  • Instapklare kantoorruimte;
  • Beveiliging.

Benieuwd naar wat Ad Hoc voor uw leegstaande vastgoed kan betekenen? Vraag vrijblijvend advies op maat aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ad Hoc is altijd dichtbij! Onze vastgoedspecialisten staan u graag te woord.
Contact
chevron-down