Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Professioneel leegstandbeheer altijd dichtbij met lokale kennis

Ad Hoc is sinds 1990 een begrip in de vastgoedwereld. Met bewezen succesvolle producten als Leegstandbeheer, Tijdelijk Verhuur en Toezicht & Security ontzorgt Ad Hoc vastgoedeigenaren door heel Nederland.

Professioneel leegstandbeheer

Altijd een passende oplossing voor uw leegstand

Ad Hoc is sinds 1990 een begrip in de vastgoedwereld. Met bewezen succesvolle diensten als Leegstandbeheer, Tijdelijk Verhuur en Toezicht & Security ontzorgt Ad Hoc haar opdrachtgevers. Van kantoorgebouw tot klooster, van flatgebouw tot bedrijfshal, zelfs molens! Je kunt het zo gek niet bedenken of Ad Hoc beheert het!

Maatwerk van Ad Hoc

Ad Hoc ontzorgt u als vastgoedprofessional. Ieder project is maatwerk, waarbij wij gebruik maken van meerdere producten om u volledig te ontzorgen bij leegstand. Wij hebben een unieke werkwijze en een portfolio aan additionele producten ontwikkeld die complementair is aan onze oplossingen.

Wat zijn de risico’s van leegstand?

Helaas komt leegstand niet zonder risico’s. Leegstaande gebouwen hebben de neiging om te verloederen als ze niet regelmatig worden onderhouden. Dit kan leiden tot schade aan de structuur en afname van de marktwaarde van het eigendom.

Daarnaast zijn lege gebouwen vaak een doelwit voor vandalisme, krakers en inbrekers en kunnen ze een negatieve invloed hebben op de omliggende gemeenschap. Ook kunnen onopgemerkte lekkages en bevriezingen van leidingen tot veel ongemak en schade leiden.

Ad Hoc ontzorgt u als vastgoedprofessional volledig. Wij beperken risico’s, waardeverlies en ongewenste situaties door het plaatsen van tijdelijke bewoners, ondernemers of mobiele beveiligingsoplossingen.

Minimaliseer de risico’s van leegstand

 • Kraak & Vandalisme
 • Inbraak & (koper)diefstal
 • Verloedering en afname van waarde
 • Brandgevaar en veiligheidsrisico’s
 • Negatieve invloed op de gemeenschap
 • Onopgemerkte lekkages

Van wie beheren wij het vastgoed?

Ad Hoc werkt voor vastgoedeigenaren in de breedste zin van het woord. Wij hebben voor iedere situatie een geschikte oplossing waarbij wij rekening houden met uw rendement.

Overheid & Gemeenten

Of het nu gaat om het plaatsen van statushouders, organiseren van woonruimte voor Oekraïense vluchtelingen of het tijdelijk beheren van leegstaande (monumentale) panden, wij hebben de kennis en ervaring in huis om snel met passende oplossing te komen.

Woningcorporaties

Bij een groot aantal woningcorporaties realiseren wij kwalitatief hoogstaand leegstandbeheer, waarbij wij u volledig ontzorgen! Of u nu kiest voor Tijdelijk Verhuur, Tijdelijk Beheer of Toezicht en Security, Ad Hoc realiseert uw project succesvol en met aandacht voor uw rendement.

Zorgvastgoed

Voor meerdere zorginstellingen verzorgen wij deelleegstand op maat. Wij plaatsen representatieve en verantwoordelijke gebruikers: bewoners die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte en die affiniteit hebben met de doelgroep.

Commercieel Vastgoed

Van projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers en investeerders tot makelaars, banken en particuliere eigenaren, Ad Hoc biedt voor iedere vastgoedeigenaar een passende oplossing bij leegstaand vastgoed.

Waarom
Ad Hoc?

Ruim 30 jaar ervaring

Sinds 1990 marktleider in professioneel leegstandbeheer.

Direct beheer, indien gewenst binnen 24 uur

We doen onze naam eer aan en kunnen door onze jarenlange ervaring en snel schakelen.

Landelijke dekking en regionale expertise

10 vestigingen door het hele land & lokale kennis.

Strenge selectie van betrouwbare gebruikers

Uniek voordrachtsysteem en een zorgvuldige werving en selectie van bewoners en ondernemers.

Duidelijke afspraken en overeenkomsten

Eigen team van juridisch specialisten.

Vakkundige ondersteuning

Ad Hoc beschikt over een eigen mobiele Technische Dienst en vakkundige Vastgoedcontroleurs.

24/7 bereikbaar

Onze regioteams zijn 365 dagen per jaar 24/7 telefonisch bereikbaar.

Maatschappelijk betrokken

Ad Hoc werkt aan prettige en leefbare wijken.

Volledige ontzorging

Ad Hoc ontzorgt u als vastgoed professional. Ieder project is maatwerk, waarbij wij gebruik maken van meerdere producten om u volledig te ontzorgen bij leegstaand vastgoed.

Eigen technische dienst

Ad Hoc beschikt over een eigen technische dienst. Zo zorgen wij ervoor dat wij snel en accuraat actie kunnen ondernemen als zich een technisch probleem voordoet in de panden die wij beheren.

 

 

Toezicht & Security oplossingen

Ad Hoc Toezicht & Security is uw VCA gecertificeerde partner voor mobiele tijdelijke beveiliging. Wij beveiligen snel, effectief en professioneel uw (bouw)terrein, (leegstaand) vastgoed of evenementenlocatie.

 

 

Tuinonderhoud & glasbewassing

Is representativiteit van uw project of pand van groot belang? Ad Hoc kan u diverse diensten aanbieden waaronder glasbewassing, tuinonderhoud, controleren van hemelwaterafvoer. Zo wordt u volledig ontzorgt.

 

 

Zorgvuldige werving & selectie

Bewoners op basis van bruikleen kunnen alleen door bewoners voorgedragen worden die wij als representatieve bewoners kennen. Vervolgens screenen wij deze kandidaat persoonlijk bij een intakebijeenkomst, vragen wij naar de motivatie en voeren wij een creditcheck uit. Bij Tijdelijk Verhuur projecten hanteren wij de vastgestelde voorwaarden voor het Passend Toewijzen.

24/7 calamiteiten nummer

Onze regioteams zijn 365 dagen per jaar 24/7 telefonisch bereikbaar: tijdens kantooruren rechtstreeks en daarbuiten via onze nooddienst. Zij schakelen direct door naar de medewerker van het betreffende team die op dat moment piketdienst heeft. U krijgt dus altijd een medewerker van ons aan de lijn en is indien nodig binnen één uur op locatie.

Incasso diensten

Om het beheer van uw leegstaand vastgoed compleet te maken, bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om incasso’s via ons te laten verlopen. Wij factureren, sturen aanmaningen en incasseren waar nodig. Indien gewenst kunnen wij ook betalingsregelingen treffen.

 

Ad Hoc Samen

Leefbaarheidsprojecten voor meer sociale cohesie

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijk rol. Daarom werken wij aan prettige en leefbare wijken. Een prettige wijk is goed voor haar bewoners: gaat het goed met de wijk, dan is de kans groot dat het ook met hen goed gaat. Ad Hoc ondersteunt mensen die zich actief willen inzetten voor hun wijk.

Lees meer over Ad Hoc Samen

Samen met de bewoners dragen we bij aan meer sociale cohesie binnen wijken.

Voor wie werken wij

Een greep uit onze opdrachtgevers

Advies op maat

Wij bieden diverse oplossingen voor uw leegstaande vastgoed.

 • Tijdelijke bewoning o.b.v. bruikleenovereenkomst;
 • Tijdelijke verhuur;
 • Tijdelijk beheer door ondernemers o.b.v. bruikleenovereenkomst;
 • Instapklare kantoorruimte;
 • Beveiliging.

Benieuwd naar wat Ad Hoc voor uw leegstaande vastgoed kan betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ad Hoc is altijd dichtbij! Onze vastgoedspecialisten staan u graag te woord.
Contact
chevron-down