Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Beveiliging

State-of-the-art apparatuur
Vakkundige beveiligingsprofessionals
Hoge pakkans
Snel inzetbaar
Betrouwbare detectie

Specialist in mobiele tijdelijke beveiligingsoplossingen

Beveilig uw gebouw of terrein

Toezicht en beveiliging zonder verrassingen

Ad Hoc Toezicht & Security is een jonge dynamische onderneming die haar eigen ultra moderne beveiligingssystemen ontwikkelt en produceert.
Wij hebben een wijde range van tijdelijke beveiliging oplossingen die kunnen worden ingezet om uw gebouw of terrein kunnen beveiligen. Om ervoor te zorgen dat Ad Hoc Toezicht & Security altijd voorop loopt in de markt worden onze systemen continu voorzien van de laatste technische ontwikkelingen.
Ad Hoc Toezicht & Security staat voor snelheid, kwaliteit, innovatie en flexibiliteit.

Welke oplossing past het beste bij uw situatie

Technische beveiliging is op bijna iedere locatie te plaatsen en heeft een preventieve werking. Naast de inzet van systeembeveiliging kan er behoefte zijn aan periodieke menselijke rondes om zo de preventieve werking te benadrukken.
Samen kijken we welke oplossingen het beste bij uw situatie passen.

Kenmerken van technische beveiliging
  • Snelheid & Kwaliteit
  • Plug & Play
  • CO2 neutraal & groen
  • Geavanceerde beveiliging

Onze beveiligingsoplossingen

Wij beschikken over meerdere beveiligingsoplossingen zowel fysiek als technisch. Wij beveiligen snel, effectief en professioneel uw (bouw)terrein, (leegstaand) vastgoed of evenementenlocatie.

SmartVideoAlarm

Beschikt over een aantal betrouwbare geavanceerde draadloze communicatietechnieken waarmee beweging gedetecteerd wordt en daarnaast een volledig digitaal beheer van een object wordt gerealiseerd. Denk hierbij aan temperatuurmeting, rookdetectie, vochtdetectie en gasdetectie.

Objectbeveiliging

Zowel met als zonder hond kan een beveiliger middels zijn/haar fysieke aanwezigheid niet alleen een preventieve werking hebben, maar ook zeer adequaat actie ondernemen op het moment dat het nodig is. Er is geen sprake meer van een aanrijtijd, maar direct handelen. De pakkans wordt hierdoor exponentieel vergroot.

Surveillance- en controlerondes

Controlerondes geven u een helder beeld van het object gedurende de projectperiode. Op gezette tijden wordt er een ronde gemaakt, waarbij het gebouw en omliggend terrein wordt gecontroleerd op misstanden en/of tekenen van aanwezigheid van onbevoegden.

Toezichthouder

De inzet van een toezichthouder vindt vooral zijn waarde in de fysieke aanwezigheid op locatie. Hierbij kan men taken toebedelen als het openen van toegangswegen voor bevoegden en het maken van controlerondes op het gebied van bijv. lekkages en/of blokkades.

Verkeersregelaar

Een verkeersregelaar van Ad Hoc T&S kan dan ingezet worden om het verkeer te stroomlijnen.

Brandwacht

Een goede brandwacht is op de hoogte van alle veiligheidseisen. Hij is onmisbaar voor bedrijven die zich met brandgevaarlijke werkzaamheden bezig houden, maar ook goed inzetbaar als preventie bij bijvoorbeeld het wegvallen van een brandmeldcentrale.

SmartCam

De hightech SmartCam van Ad Hoc T&S is een op afstand bestuurbare state-of-the-art mobiele camera voor outdoor toepassingen die digitaal toezicht houdt en een sterke preventieve werking heeft.

SmartRec

De SmartRec camera wordt doorgaans ingezet in combinatie met het SmartAlarm. Met deze combinatie ontstaat een zeer efficiënte beveiligingsoplossing voor binnen en buiten de schil van uw object.

Smarthybride

De SmartHybrid is de complete autonome beveiligingsmast optie voor bijna elke locatie. Dit door zijn ongeëvenaarde Ultra HD camera’s met een kijkhoek van meer dan 180 graden.

Smartbox

De SmartBox ziet minimaal drie keer meer dan een thermische camera. Dit door zijn Ultra HD camera en zijn grote kijkhoek van meer dan 90 graden.

Elektronisch toegangsbeheersysteem

Om een terrein fysiek af te sluiten leveren wij tourniquets, schuifpoorten, slagbomen en bouwhekken.

Zekerheid door de inzet van Ad Hoc Toezicht & Security

 

 

”Via een relatie zijn wij met Ad Hoc Toezicht & Security in contact gekomen. Wij hadden een aantal gerenoveerde woningen die in geval van kraak aanzienlijke schade konden oplopen. Ad Hoc Toezicht & Security heeft een alarmsysteem geplaatst in combinatie met manbeveiliging. En met succes: de woningen zijn niet gekraakt. Bijkomend voordeel was dat de communicatie met Ad Hoc zeer duidelijk en prettig is verlopen.”

Vastgoed Manager, De Eerste Burg

Advies op maat

Wij bieden diverse oplossingen voor uw leegstaande vastgoed.

Benieuwd naar wat Ad Hoc voor uw leegstaande vastgoed kan betekenen? Vraag vrijblijvend advies op maat aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ad Hoc is altijd dichtbij! Onze vastgoedspecialisten staan u graag te woord.
Contact
chevron-down