Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Leegstandbeheer
op maat

Ieder project is uniek
Leegstandbeheer met oog voor uw rendement
Minimaliseren van de risico's als kraak & vandalisme
Maatwerk van Ad Hoc

Wij beheren uw vastgoed vakkundig

Wij beheren uw vastgoed om risico’s van leegstand te minimaliseren. Dit doen wij door het plaatsen van tijdelijke bewoners of ondernemers. Samen kijken we welke vorm van leegstandbeheer (tijdelijke verhuur of antikraak) het beste past bij uw situatie. Uw anders leegstaande panden worden op deze manier niet alleen beschermd tegen kraak en vandalisme, het biedt ook kansen voor woningzoekenden, startende ondernemers en kunstenaars. Kortom een win-win situatie!

Welke oplossing past het beste bij uw situatie

Ieder project is uniek en samen kijken wij naar de beste oplossing voor uw leegstaand vastgoed.

Onze contractvormen:

Bruikleenovereenkomst (BL):

Tijdelijk leegstandbeheer op basis van bruikleenovereenkomst met bewoners, atelierhouders en/of ondernemers. Dit is bij uitstek geschikt voor projecten waarvan de duur nog onzeker is en leegstand enige maanden tot meer dan 1 jaar kan bedragen. Uw opzegtermijn bedraagt slechts 28 dagen, hierdoor blijft u uiterst flexibel in uw planvorming en uw projectontwikkeling.

Tijdelijke verhuur gebaseerd op de Leegstandwet (TVL):

TVL genereert inkomsten uit uw leegstaand vastgoed. Deze vorm van leegstandbeheer is alleen mogelijk bij bepaalde categorieën van vastgoed. Het is noodzakelijk dat u bij de gemeente een leegstandsvergunning aanvraagt. Deze vergunning wordt verstrekt op grond van sloop, renovatie, herbestemming of te koop staande (huur)woningen. De vergunning wordt voor maximaal 7 jaar afgegeven voor woonruimte, terwijl de maximale vergunningsduur voor niet-woonruimte 10 jaar bedraagt. Het is een zeer interessante optie als u scherp stuurt op een maximaal rendement van het onderliggende onroerend goed. TVL is uiterst geschikt voor objecten die naar verwachting langer dan 6 maanden leeg zullen staan.

Al jaren tevreden!

 

 

”Wij werken al een aantal jaren prima samen met Ad Hoc beheer. Korte lijnen en snel schakelen maken deze samenwerking tot een succes. Wij waarderen de professionele, maar ook pragmatische aanpak en de persoonlijke benadering.”

Hoofd P&O, FOLBB

”De provincie Utrecht maakt al jaren, tot volle tevredenheid, onder andere gebruik van de diensten van Ad Hoc voor het tijdelijk beheer van leegstaande woningen, bedrijfspanden of woonschepen.”

Vastgoed Manager, Provincie Utrecht

‘’Wij werken inmiddels een aantal jaren samen met Ad Hoc. Het snelle schakelen en probleemoplossend handelen is wat ons echt ontzorgd. Kwalitatief is de invulling van de panden ook echt op orde.’’

Vastgoedontwikkelaar, De Bunte Vastgoed Oost BV

‘’Zeer prettige organisatie om mee samen te werken. Beheer uitdagingen worden met aandacht vanuit een coöperatieve en flexibele houding aangegaan middels gerichte oplossingen.’’

Accountbeheer Gemeentelijk Vastgoed, Gemeente Heerlen

“Ad Hoc is een betrouwbare partner voor leegstandsbeheer met korte lijnen en enthousiaste medewerkers.”

Technisch Manager, Daelmans vastgoed

‘’De gemeente Katwijk werkt al jaren naar tevredenheid met Ad Hoc. Ze zijn betrouwbaar, flexibel, snel in het oppakken van verzoeken en dus klantgericht. Hierdoor worden we ontzorgd bij het beheren van onze leegstaande panden. En vandalisme en verval wordt voorkomen.’’

Assetmanager, Gemeente Katwijk

‘’We hebben een goed en prettig contact met Ad Hoc. Afspraken worden nagekomen en er is een duidelijke communicatie naar elkaar. Er wordt meegedacht en snel op zaken ingesprongen.’’

Medewerker Vastgoed, Buha

Advies op maat

Wij bieden diverse oplossingen voor uw leegstaande vastgoed.

  • Tijdelijke bewoning o.b.v. bruikleenovereenkomst;
  • Tijdelijke verhuur;
  • Tijdelijk beheer door ondernemers o.b.v. bruikleenovereenkomst;
  • Instapklare kantoorruimte;
  • Beveiliging.

Benieuwd naar wat Ad Hoc voor uw leegstaande vastgoed kan betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ad Hoc is altijd dichtbij! Onze vastgoedspecialisten staan u graag te woord.
Contact
chevron-down