Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Innovatieve concepten

Vooruitstrevende ideeën
Unieke evenementen locaties
Passende oplossingen
Vernieuwende concepten

Onze innovaties

Eén van onze kernwaarden is dat wij vooruitstrevend willen zijn. We zijn continu bezig om onszelf te verbeteren en hebben het ontwikkelen van verfrissende en vernieuwende concepten hoog in het vaandel staan. We denken graag out-of-the-box en gaan voor unieke invullingen van leegstaand passend bij deze tijd.

Ad Hoc Parking

Renderende parkeerterreinen

Ad Hoc beheert niet alleen leegstaande panden maar ook ongebruikte parkeervoorzieningen. Ad Hoc Parking biedt de oplossing voor leegstaande parkeervoorzieningen, daarmee biedt Ad Hoc extra inkomsten voor gebouweigenaren.

Ad Hoc Storage

Tijdelijke opslagruimte

Heeft u ook te maken met leegstaande kantoren, scholen, verzorgingstehuizen of andere gebouwen? Wanneer de reguliere verhuur moeizaam verloopt of er is een andere reden voor leegstand dan kan een gedeelte van uw gebouw als tijdelijke opslagruimte een goede oplossing zijn.

Ad Hoc Events

Unieke evenementen

Bijzonder vastgoed vraagt om bijzondere oplossingen. Eén van deze bijzondere oplossingen is events; evenementen zoals productpresentaties, trainingen of zelfs mediaproducties voor grotere projecten. Door een leegstaande locatie hiervoor te gebruiken blazen wij nieuw leven in uw vastgoed dat het verdient om (tijdelijk) weer in gebruik genomen te worden.

Enkele voorbeelden van mediaproducties: Spangas, misdaadserie Penoza en Moordvrouw, films Mannenharten en Alles is familie. Of een landelijke introductie van een nieuw product, bijvoorbeeld de introductie van de nieuwe Porsche Cayenne.

Ad Hoc Pop-Up Shop

Tijdelijke winkelruimte

De pop-up winkel maakt onderdeel uit van het hedendaagse retail landschap. Het concept Ad Hoc Pop-Up Shop wijst direct op de tijdelijke aard en heeft vele voordelen. Denk hierbij aan de (deel) oplossing voor de leegstand en de extra diversiteit in de winkelstraat die de Pop-Up Shops bieden.

Ad Hoc Pop-Up Shop geeft een nieuwe boost aan de winkelgebieden!

Advies op maat

Benieuwd naar wat Ad Hoc voor uw leegstaande vastgoed kan betekenen? Vraag vrijblijvend advies op maat aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ad Hoc is altijd dichtbij! Onze vastgoedspecialisten staan u graag te woord.
Contact
chevron-down