Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Leegstandbeheer voor zorgvastgoed

Oog voor een Leefbare & veilige omgeving
Kostenbesparend
Hoge mate van flexibiliteit
Een passende oplossing voor uw leegstand

Maatwerk voor zorginstellingen

Ad Hoc heeft ruime ervaring met leegstandbeheer voor zorgvastgoed. Voor meerdere zorginstellingen verzorgen wij deelleegstand op maat. Wij plaatsen representatieve en verantwoordelijke gebruikers: bewoners die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Samen met u kiezen wij voor bewoners die affiniteit met zorg hebben en oprechte interesse tonen.

Leegstandbeheer voor zorginstellingen

Ad Hoc heeft ruime ervaring met het beheren van (gedeeltelijk) leegstaand zorgvastgoed. Wij hebben een bestand van zorgvuldig geselecteerde bewoners met affiniteit met de doelgroep. Deze bewoners zijn bereid om actief een steentje bij te dragen aan de leefbaarheid van het pand en de omgeving.

Wij ontzorgen u volledig en beperken risico’s, waardeverlies en ongewenste situaties.

Bovendien biedt deze vorm van leegstandbeheer veel flexibiliteit. Binnen een maand is een ruimte weer heel, leeg en schoon ter beschikbaar voor eigen gebruik.

 

 

Voordelen van samenwerking met Ad Hoc

  • Harmonie tussen jong & oud
  • Maatwerk, ieder project is uniek
  • Maatschappelijk betrokken
  • Zorgvuldige screening bewoners met affiniteit met de doelgroep
  • Heldere communicatie
Ad Hoc Samen

Leefbaarheidsprojecten voor meer sociale cohesie

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijk rol. Daarom werken wij aan prettige en leefbare wijken. Een prettige wijk is goed voor haar bewoners: gaat het goed met de wijk, dan is de kans groot dat het ook met hen goed gaat. Ad Hoc ondersteunt mensen die zich actief willen inzetten voor hun wijk.

Lees meer over Ad Hoc Samen

Samen met de bewoners dragen we bij aan meer sociale cohesie binnen wijken en zorgcomplexen.

Voor wie werken wij

Een greep uit onze opdrachtgevers

Al jaren tevreden!

 

 

Een locatie die voor 3/4 leeg stond leverde een oncomfortabele situatie op voor de ouderen en het personeel. Binnen 1 dag heeft Ad Hoc een ‘nachtwacht’ georganiseerd en binnen en paar dagen zijn tijdelijke bewoners geplaatst. Al snel werd er een kennismakingsavond georganiseerd voor bewoners en personeel. We hadden niet verwacht dat Ad Hoc dit zo snel kon regelen, maar ze hebben ons echt verrast!”

Manager vastgoed, Axion Continu

”Ad Hoc beheerde voor ons een zorginstelling bestaande uit 70 appartementen terwijl hier nog een aantal cliënten woonden. Tijdelijke bewoners zijn zorgvuldig uitgekozen en snel geplaatst. Ze organiseerden leuke activiteiten met onze bewoners zoals wandelingen en bingo avonden. Ad Hoc is volledig ‘in control’, precies zoals het hoort.”

Vastgoedmanager, Zorgspectrum

”De risico’s bij leegstand op onze locatie zaten hem vooral in de kans dat het pand gekraakt zou worden. Ad Hoc beperkt dit risico door tijdelijke bewoners te zoeken. De relatie en communicatie van Ad Hoc ervaar ik als prettig. Daarbij zijn er geen kosten verbonden aan de dienstverlening en hebben wij er als organisatie geen omkijken meer naar.”

Vastgoedmanager, Bartiméus

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag met u in contact.

Vraag vrijblijvend advies op maat aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ad Hoc is altijd dichtbij! Onze vastgoedspecialisten staan u graag te woord.
Contact
chevron-down