Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Aanmelden voor tijdelijk huren?

Aanmelden voor tijdelijk huren?

Tijdelijk verhuur biedt meer zekerheid door een bepaalde duur. Ideaal voor starters op de woningmarkt.

Tijdelijk huurder worden bij Ad Hoc

Wil jij graag tijdelijk huren bij Ad Hoc? Vul dan eerst het formulier in. Al snel volgt een e-mail dat jou verwijst naar het inschrijfformulier voor tijdelijk huren. Om dit volledig in te vullen dien je het volgende bij de hand te hebben:

  • Loonstrook
  • Pasfoto

Bereikbaarheid na inschrijving tijdelijk huren

Na de inschrijving verwachten we dat je goed bereikbaar bent. Hoe flexibeler je bent, hoe groter de kans dat we snel iets voor je hebben. Zorg dus dat je goed bereikbaar bent. Want dan kun je meteen in aanmerking komen voor tijdelijk huren!

Doorschuiven

Kennen we jou eenmaal als goede, verantwoordelijke bewoner, dan heb je altijd een streepje voor. Wij zetten ons graag voor je in, bijvoorbeeld wanneer het pand waar jij woont opgeleverd moet worden. Dan doen wij ons best om je ergens anders te plaatsen. Garanties bieden kunnen we niet, maar doorschuivers worden wel bovenaan de wachtlijst gezet!

Combinatie antikraak en tijdelijk huren

Het is ook mogelijk je in te schrijven voor de combinatie antikraak en tijdelijke huur. Dit kun je doen door te kiezen voor het formulier Inschrijven als bewoner voor antikraak en tijdelijk huren bij Ad Hoc.

Privacy Statement

Ad Hoc hecht veel belang aan de bescherming van jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wij verwerken jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze. Door te klikken op versturen ga je akkoord met ons privacy statement. Hierin informeren wij je over de gegevens die we verwerken van onze gebruikers/klanten/relaties.

 

Naam & adresgegevens

*
*
*
*
*
*
*
*

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter