Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Onze oplossingen

Onze oplossingen

Ieder project is uniek en samen kijken wij naar de beste oplossing voor uw leegstaand vastgoed. Wij hanteren drie vormen van beheer: bruikleenovereenkomst, tijdelijk verhuur op basis van de Leegstandwet en tijdelijk verhuur op basis van de Wet Doorstroming Huurmarkt.

Vormen van door ons gehanteerde oplossingen voor leegstandbeheer

Bruikleenovereenkomst (BL): Tijdelijk leegstandbeheer op basis van bruikleenovereenkomst met bewoners, atelierhouders en/of ondernemers. Dit is bij uitstek geschikt voor projecten waarvan de duur nog onzeker is en leegstand enige maanden tot meer dan 1 jaar kan bedragen. Uw opzegtermijn bedraagt slechts 28 dagen, hierdoor blijft u uiterst flexibel in uw planvorming en uw projectontwikkeling.

Tijdelijke verhuur gebaseerd op de Leegstandwet (TVL): TVL genereert inkomsten uit uw leegstaand vastgoed. Deze vorm van leegstandbeheer is alleen mogelijk bij bepaalde categorieën van vastgoed. Het is noodzakelijk dat u bij de gemeente een leegstandsvergunning aanvraagt. Deze vergunning wordt verstrekt op grond van sloop, renovatie, herbestemming of te koop staande (huur)woningen. De vergunning wordt voor maximaal 7 jaar afgegeven voor woonruimte, terwijl de maximale vergunningsduur voor niet-woonruimte 10 jaar bedraagt. Het is een zeer interessante optie als u scherp stuurt op een maximaal rendement van het onderliggende onroerend goed. TVL is uiterst geschikt voor objecten die naar verwachting langer dan 6 maanden leeg zullen staan.

Tijdelijke verhuur gebaseerd op de Wet Doorstroming Huurmarkt (TVWD): Deze verhuurvorm kent dezelfde voordelen als TVL, alleen is voor deze vorm geen gemeentelijke vergunning noodzakelijk. Een zelfstandige woonruimte mag maximaal 2 jaar verhuurd worden bij deze vorm van leegstandbeheer, terwijl een onzelfstandige woonruimte voor maximaal 5 jaar verhuurd mag worden. De opzegtermijn is altijd minimaal één maand en maximaal 3 maanden.

Contact

Meer weten over onze oplossingen?

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.
Bel of mail ons!

Ad Hoc Toezicht & Security

Specialist in mobiele tijdelijke beveiligingsoplossingen

Specialist in mobiele tijdelijke beveiligingsoplossingen

Ad Hoc Toezicht & Security kenmerkt zich door:
  • State-of-the-art apparatuur
  • Vakkundige beveiligingsprofessionals
  • Hoge pakkans
  • Snel inzetbaar
  • Betrouwbare detectie

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter