Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Kantoorruimte in Middelburg

Op zoek naar een kantoorruimte in Middelburg? Vlakbij het station hebben wij een bedrijfspand met meerdere kantoorunits beschikbaar van 25m² tot 35m². De kantoorunits zijn inclusief internet, schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes, afvoer van het afval, koffie, thee en inclusief nutsvoorzieningen dus geen extra servicekosten!

Het pand ligt op 5 minuten lopen van het station en binnenstad en voorziet in een gratis parkeergelegenheid.

De huurprijs is vanaf €750,- exclusief BTW.

Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Algemeen: Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Buitenruststraat 20 te Middelburg ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door verhuurder en eigenaar geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Rotterdam via rotterdam@adhocbeheer.nl

Extra informatie

Kantoorruimte
25 m2

Aanmelden Kantoorruimte

Interesse?

Check of je aan alle voorwaarden voldoet en schrijf je dan eerst bij ons in.
Ben je al bij ons ingeschreven? Reageer dan via ‘Mijn Ad Hoc’
Direct inschrijven
chevron-down