Wonen, werken & leegstandbeheer door heel Nederland
MIJN AD HOC

Werkruimte in Den Bosch

Leuke werkruimtes beschikbaar in Den Bosch! Wij zijn op zoek naar creatieve ondernemers. Denk hierbij aan beeldende kunstenaars, podiumkunsten, vormgevers, ontwerpers etc. Je wordt lid van een stichting zodat alles gezamenlijk geregeld kan worden. Naast een werkruimte en gezamenlijke ruimtes bieden we een inhoudelijk programma aan dat we samen met de gebruikers van deze plek gaan ontwikkelen om inhoudelijk als maker en ondernemer te kunnen groeien.

De werkruimtes bestaan voornamelijk uit de voormalige klaslokalen van ca. 55m², deze deel je uiteindelijk met andere ondernemers. Samen kijken we wat passend is bij ieders praktijk.

Kosten zijn €250,- per maand voor een werkplek. (€195,- + 25% servicekosten) Hiervoor krijg je een plek om te werken en mag je gebruik maken van alle gezamenlijke voorzieningen zoals wifi, koffie/thee, schoonmaak.

Dus lijkt het je leuk om met leuke enthousiaste en creatieve ondernemers samen te werken? Meld je dan snel aan door te mailen naar denbosch@adhocbeheer.nl

Extra informatie

Werkruimte
55 m2

Aanmelden Werkruimte

Interesse?

Check of je aan alle voorwaarden voldoet en schrijf je dan eerst bij ons in.
Ben je al bij ons ingeschreven? Reageer dan via ‘Mijn Ad Hoc’
Direct inschrijven
chevron-down