Vastgoedprofessionals Woonruimte Werkruimte
Aanbod Over Ad Hoc Contact Mijn Ad Hoc

De site van Ad Hoc Beheer maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Antikraak wonen bij Ad Hoc

Antikraak wonen bij Ad Hoc

Wil jij antikraak wonen? Lees dan wat antikraak wonen inhoudt, hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn. Ad Hoc biedt bijzondere woonruimtes door heel Nederland.

Hoe werkt antikraak wonen

Antikraak wonen bij Ad Hoc is voordelig. Je krijgt veel woonruimte tegen lage lasten. Daar staat tegenover dat we van jou verwachten dat je een flexibele instelling hebt en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Er gelden heldere huisregels voor bijvoorbeeld het representatief houden van het pand, het doorsturen van post of het bij ons melden van langdurige afwezigheid. Hoe lang je antikraak kunt wonen, is lastig in te schatten. Natuurlijk doen we ons best je zo snel mogelijk in te lichten wanneer je het pand zult moeten verlaten, uiterlijk 28 dagen van tevoren. Ad Hoc doet altijd haar best om een passend alternatief te vinden.

Meld je aan

Aanmelden en inschrijven antikraak wonen

Vul eerst het aanmeldformulier op de website in. Je ontvangt daarna een e-mail van ons met een verwijzing naar het volledige aanmeldformulier. Pak hiervoor alvast een recente loonstrook, pasfoto en de naam van je voordrager (zie voordrachtsysteem). Als je het antikraak aanmeldformulier volledig hebt ingevuld dan maken wij een afspraak voor een intakegesprek waarin wij je vertellen wat antikraak wonen inhoudt, onze regels en het verdere proces. Zorg dat je goed bereikbaar bent want als we je snel bereiken, kun je meteen in aanmerking komen!
Aanmelden antikraak wonen

Voordrachtsysteem

Voor een zo goed mogelijke match, werken wij met een voordrachtsysteem. Je kunt je alleen inschrijven als één van onze huidige bewoners je voordraagt. Ken je iemand die via Ad Hoc woont? Vraag dan of deze persoon jou voordraagt.

Doorschuiven

Kennen we jou eenmaal als goede, verantwoordelijke Ad Hoc bewoner, dan heb je altijd een streepje voor. Wanneer het pand waarin jij woont opgeleverd moet worden, doen wij ons best om je ergens anders te plaatsen. Garanties bieden kunnen we niet, maar doorschuivers worden bovenaan de wachtlijst gezet!

Ad Hoc'er aan het woord

Unieke manier van wonen!

Ook na mijn studententijd ben ik antikraak blijven wonen. Het bevalt mij enorm om via deze unieke manier te wonen. De vrijheid, bijzondere panden en lage woonlasten zijn voor mij redenen om voorlopig nog zo te blijven wonen. Op deze manier kan ik ervaren hoe diverse woonruimtes zijn om in te wonen en voldoende geld te sparen om over een paar jaar mijn droomhuis te kunnen kopen. Zonder Ad Hoc had ik deze woonervaring niet en had mijn financiële situatie er heel anders uit gezien.

Antikraak bewoner

Kristien, 28 jaar

Ad Hoc'er

Profiel van een Ad Hoc bewoner

Profiel van een Ad Hoc bewoner

Ad Hoc zoekt bewoners die:
  • In het bezit zijn van een geldige legitimatie;
  • Bij voorkeur tussen de 18 en 35 jaar oud zijn;
  • De Nederlandse, Engelse of Duitse taal machtig zijn;
  • Geen inwonende kinderen;
  • Geen huisdieren;
  • Representatief, verantwoordelijk, flexibel en mobiel zijn.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter